Nem érzem magamat öregnek

Meglehetősen erős héten vagyunk túl. Nagyon sok vendég volt, születésnapok, névnapok, leány búcsú, bulik. Jöttek éjfél után, más rendezvényekről, baráti társaságok, sportolók, színészek, énekesek. Szóval mindenki jött aki számít. Ez nagyon jó, mert élővé teszi a helyet, azt jelenti, hogy szeretnek ide járni mert “jó helyen” vannak.
Nagyon érdekes megfigyelni, hogy hogyan reagálnak amikor bejönnek és ismerősökkel találkoznak és nem győznek köszöngetni egymásnak. Látom, hogy az én is idetartozom effektus működik.
Mentem a héten én is máshová dolgozni és éjfél előtt érkeztem be a bárba. Volt olyan is, hogy nem tudták, hogy egy rendezvényen vendég fellépő leszek és előző este a bárban bent voltak hajnalig. Csodálkozva néztek, hogy a rendezvényen is én játszottam. Meg is kérdezték: “hogy bírod Gabi bácsi?” Erre mindig azt válaszolom, hogy jól amíg még fiatal vagyok, majd ha megöregszem akkor már nehéz lesz. És hogy mi az igazság? Hát az hogy pontosan így is érzem. Nem érzem magamat öregnek. Ezt lenne jó , ezt az állapotot megtartani még sokáig.